DIA INTERNACIONAL PER LA TOLERÀNCIA

1ESO, PROJECTES I ACTIVITATS INTERDISCIPLINARS

El  dilluns dia 16 de Novembre l’alumnat del segon curs d’ESO va participar en els actes programats conjuntament amb l’Ajuntament per al dia Internacional de la Tolerància. L’alumnat va pintar dues pancartes que es es varen penjar a l’Institut i a la façana de l’Ajuntament.

DILLUNS 16 DE NOVEMBRE

Per a començar hem penjat la pancarta a la entrada del institut. A continuació ens hem adreçat a la plaça i de camí hem enganxat cartells amb paraules relacionades en la tolerància en els diferents idiomes que més es parlen a Nules. I per a finalitzar hem penjat la pancarta a la façana de l’Ajuntament per a que tothom entenga la importància d’esser tolerant en un món tan plural com el nostre.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

3_M3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s